Благодарение на HBO Max попаднах на прелестния Медуза Делукс на Томас Хардиман

...
Благодарение на HBO Max попаднах на прелестния Медуза Делукс на Томас Хардиман
Коментари Харесай

 Медуза Делукс - оригинален, бляскав, прелестен

Благодарение на HBO Max попаднах на прелестния  " Медуза Делукс "  на Томас Хардиман (по принцип живописен режисьор). Оригинален, шарен, гръмък и бляскаво-скандален като брокат на лицето на травестит от пародия. Има и три английски самостоятелни номинации (браво) и междинна оценка в IMDb (срам).

Внимание, спойлери!

На конкурс за прически (кандидатите са шеметни и шокиращи) е грубо погубен един от любимците, а по-късно е... скалпиран – косата като най-важното, знак, култ и обсесия. Няма да описвам многочислените смахнати и бъбриви герои,  изиграни съвършено от най-вероятно самостоятелни, само че даровити театрални артисти, още повече че всичко е снимано в един кадър или е направено да наподобява по този начин. Има горделиви, бутафорни и самонадеяни фризьори, тривиално неугледни и красиви нарцистични модели, дребни мошеници, корумпирани членове на журито, обиграни и цинични медиатори за рушвет, оперетни, само че уверени в своята подготвеност служители на реда. И охранителят Гак (Хайдер Али) - другоземен и с трескави комплицирани очи... 

 

 

Не минава и без комплицирана незаконна скица, която обаче няма съвсем нищо общо със загадъчната гибел, а хомо- и хетеросексуални са в невъобразима каша. Една затворена и самодостатъчна група като модел на цялото общество. Година лед година все едно нищо не се е случило, нещастието е забравена, шоуто, веселието и конкуренцията си вървят, сегашното загърбва скоротечното минало. И всичко приключва с танцов номер, който напряко ще ви размаже.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by kai (@scvredhs)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР